Klacht: Niet netjes behandeld

op 11 augustus 2017 over Kras in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriend en ik hadden een accomodatie geboekt bij Feriendorf Glasgarten via kras. Toen we er eenmaal aankwamen, bleek het totaal niet te zijn wat wij geboekt hadden. Na 10 minuten hebben we het appartement verlaten. 20 minuten in de wacht gestaan bij kras en te horen gekregen dat zij niks voor ons konden betekenen op dat moment. dit alles was maandag. Vandaag is het vrijdag, hebben mijn vriend en ik 3 nachten in een hotel geslapen, en kregen wij te horen dat er niks aan te doen was en dat er 80% in rekening gebracht is. er is geen andere accomodatie, geen andere oplossing en ons geld kunnen we naar fluiten. Daar gaat je fijne vakantie gevoel.

Gewenste Oplossing:

Als wij ons geld terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kras over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Kras in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door xpaulasimome