Klacht: Niet meer normaal

op 23 juli 2012 over Youfone in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu 2 weken verder met belofte sim kaart op te sturen jammer nog niets.
Ben er klaar mee ga alles uit de kast halen om van youfone af te komen en mijn nummer terug te krijgen ,gaat voor mijn om een zakelijk nummer dus alle kosten die ik maak en schade die ik op moment heb ga ik verhalen. Niets met bericht sturen over afkopen ik ga overal klachten neer zetten waar ik maar kan over youfone,ik wil niet dat nog meer mensen de dupe worden van dit kl…. bedrijf.

Gewenste Oplossing:

mijn kontrakt verscheuren mijn nummer vrij geven en geen kosten vragen want ze hebben mijn nooit een werkent product geleverd .(al zeggen ze van wel)

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Youfone in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Youfone een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Youfone

Heeft op 24 juli 2012 om 13:04 geantwoord

Geboden Oplossing:

Nieuwe simkaart opsturen

Alle klachten die gemeld zijn door edwin20101970