Klacht: Niet leveren van Micro SD kaartje 128 GB

op 18 mei 2017 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Reactie van de melder van de klacht DHJ Lafeber

1 jaar geleden - Na een paar dagen wachten een mail gehad dat er leveringsproblemen zijn. Het had wel netjes geweest als zij zelf hadden gemaild dat er vertraging was en niet dat ik er om moest vragen. De 1 euro terugstorten, tja. Laat ik aan je eigen verbeelding. ;-) Ik wacht even geduldig af en hopelijk krijg ik me SD kaartje snel binnen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DHJ Lafeber