Klacht: niet leveren loungebank

op 21 juli 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het niet leveren van de loungebank op 20 juli. Werkwijze al beschreven in eerdere klachten op uw site. Via filiaal Beverwijk klantenservice verzocht contact op te laten nemen en nog zelf een mail gestuurd, maar ze nemen niet de moeite om iets te laten horen. Dat vind ik nog het ergste.

Gewenste Oplossing:

Uiterlijk 25 juli graag levering anders is mijn vakantie voorbij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door lavtenu