Klacht: Niet leverbaar

op 22 april 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemorgen. Ik ben maandag ,dinsdag en vandaag (9.00uur) in het filiaal in Franeker geweest. Om de Goliath That’s life puzzels te kunnen kopen. NIET DUS! Ik ben zeer teleurgesteld in Kruidvat. Leuke aanbieding in de folder, maar voor heel veel mensen NIET.

Gewenste Oplossing:

Voor de rest ben ik zeer tevreden over Kruidvat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door helypoel