Klacht: Niet kunnen afmelden voor mailinglist

op 23 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na ruim 20 pogingen om zelf uit te schrijven voor de mailinglist, telkens zonder succes, meerdere keren contact opgenomen met H&M om dit op te lossen. Ik kreeg meerdere keren de mededeling dat het een storing was bij IT. Dit probleem speelt inmiddels al maanden en krijg nu de suggestie om de mailings als spam te rapporteren.

Gewenste Oplossing:

Schrijf mij AUB uit voor de mailinglist!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nienke Tjalma