Klacht: Niet kopen bij – Ambers Studios

op 29 juni 2021 over Ambers Studios in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het bedrijf communiceert dat het door 4 meiden uit Amsterdam is opgericht. Ze communiceren dat je binnen 14 dagen kosteloos kan retourneren. Ik had meerdere items gekocht en het was duidelijk dat die regelrecht uit China kwamen. Ik wilde 2 jurkjes retourneren maar ze communiceerde dat dat niet mag met de sale. Dit staat nergens op de website gecommuniceerd. Ik heb ze gemaild dat ik wettelijk recht heb op een retour van de items. Sindsdien niets meer gehoord. Dit bedrijf maakt zich schuldig aan het geld wegnemen van klanten. NIET BESTELLEN HIER!

Gewenste Oplossing:

Als ik de items retour kan sturen en mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ambers Studios nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LarissaT