Klacht: Niet houden aan de afspraak omtrent afkopen 2 jaarlijks contract

op 26 augustus 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar maanden geleden geinformeerd of ik mijn contract kon afkopen wegens buitenlands langdurig verblijf . 2 laatste mnd a 8,50 kon ik afkopen voor 4,50. De afkooplink zou gestuurd worden, echter deze nooit ontvangen. Wel dreigementen en zelfs een incasso buro, terwijl ik 19-4,50=14,50 van H.N. zou moeten ontvangen !

Gewenste Oplossing:

Zoals overeengekomen is 14,50 terug en als de wiederweerga het incassoburo van deze zaak afhalen en als laatste excuses aanbieden
Onderstaande gegevens zijn publiekelijk zichtbaar op Klacht.nl
Bedrijfsnaam:

Hollandsnieuwe
Ingangsdatum contract:
__-__-____
DD-MM-YYYY
Duur:
1 jaar
2 jaar
Minuten
SMS
Internet (MB)
Titel van uw klacht:

Niet houden aan de afspraak omtrent afkopen 2 jaarlijks contract
Beschrijf uw klacht:

Een paar maanden geleden geinformeerd of ik mijn contract kon afkopen wegens buitenlands langdurig verblijf . 2 laatste mnd a 8,50 kon ik afkopen voor 4,50. De afkooplink zou gestuurd worden, echter deze nooit ontvangen. Wel dreigementen en zelfs een incasso buro, terwijl ik 19-4,50=14,50 van H.N. zou moeten ontvangen !
Gebruik nette tekst en geen schuttingtaal of scheldwoorden.
Beschrijf wanneer u tevreden bent:

Zoals overeengekomen is 14,50 terug en als de wiederweerga het incassoburo van deze zaak afhalen en als laatste excuses aanbieden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door g.de.sain