Klacht: Niet geleverde goederen

08041970 op 01 maart 2021 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik weet niet wie er slechter bereikbaar is, de GGD voor een vaccinatie, of de Kwantum. 21 januari 2021 een bestelling geplaatst, maar tot op heden van dagen niets ontvangen. Mailen heeft geen zin, daar wordt niet op gereageerd en bellen heeft ook geen nut, na 3x een half uur in de wacht te hebben gestaan, geef je het vanzelf op.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn bestelling of anders mijn geld terug. Kan niet zo moeilijk zijn, lijkt mij.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 08041970