Klacht: NIet geleverd artikel 12 April besteld, nu 1 Juni

op 01 juni 2021 over Toolnation.nl in de categorie Gereedschap & Machines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

OP 12 April 2 artikelen besteld welke voorradig zouden zijn en in 1-4 werkdagen geleverd konden worden. Op 28 April kreeg ik een mail dat mijn bestelling onderweg was. Het bleek echter een deellevering. Ik heb hier opheldering over gevraagd. HIer heb ik nog geen antwoord op gehad. Inmiddels zijn we al op 1 Juni! Zucht…….

Gewenste Oplossing:

Restitutie van het NIET geleverde artikel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Toolnation.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Toolnation.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Klacht_Toolnation