Klacht: niet duidelijk uitgelegd.

op 03 oktober 2016 over AVAST in de categorie Bewaking & Beveiliging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorige week een intake gehad voor een huur kamer. Toen heb ik 3 of 4 keer gevraagd of ik me daar gelijk in kon schrijven en de post daar ook zou ontvangen. Er werd tegen mij gezegd ja dat kan dat moet ook gelijk. Dus ik ben daarna gelijk naar het gemeentehuis gegaan en bleek dat dat helemaal niet kon.
Ik vind dat super slecht van jullie.

Gewenste Oplossing:

Wanneer je op dat soort panden wel in kan schrijven.
Of dat er eerlijk word gezegd wat wel en niet kan zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVAST

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVAST nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cheryllbohmer