Klacht: niet betalen refund

op 20 juli 2021 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ivm corona is de reis die ik in november 2020 zou maken geannuleerd. Volgens airline SQ al maanden geleden een refund toegekend. Edreams betaalt deze niet. Er is nauwelijks contact te krijgen met edreams. Als het al lukt iemand telefonisch aan de lijn te krijgen, is het een Indier die zegt vanuit Barcelona te bellen. Edreams is een ondoorzichtig bedrijf die klanten eerder om de tuin leidt dan behulpzaam is

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld retour krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Briez