Klacht: Niet bereikbaar

op 15 juni 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren een ticket geboekt, voor zover ik weet is dat goed gegaan. Alleen heb ik nog steeds geen mail ontvangen met de boekinggegevens. Heb ingelogd op Vueling en er staat dat er geen boekingen zijn met mijn gegevens. Ik heb helaas na de boeking de gegevens niet uitgeprint maar heb wel degelijk betaald, het bedrag is van mijn bankrekening gehaald. Ik heb een enkeltje geboekt met de gedachte later een terugvlucht te boeken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag met een medewerker spreken !!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Naziha Nassiri