Klacht: niet aangemeld bij netwerk

op 19 augustus 2017 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik kan al bijna een maand niet bellen omdat er steeds oproepblokkering Stond…. dus vliegtuig modus geprobeerd…aan en uit geprobeerd….telefoon gereset geprobeerd.. sim in een andere telefoon geprobeerd..niks hielp..dus kreeg ik een nieuwe sim toegestuurd..maar nu kan ik niet bellen en internetten omdat er staat ….niet aangemeld bij netwerk…. terwijl ik de sim geactiveerd heb…..

Gewenste Oplossing:

graag zsm een aansluiting ..ik betaal niet voor niks!!....

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door marga bagijn