Klacht: Dierenmishandeling

Elinekwant op 25 juli 2021 over Deltapark Neeltje Jans in de categorie Algemeen, Horeca, Vrije tijd-besteding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind dat het hok van de zeehonden veel te klein is en met heel vies water. Ook zag ik dan het zeehondje helemaal alleen was en hij steeds hetzelfde kleine rondje moest zwemmen. Verder waren ook allemaal vissen, zeekatten, tarbotten en andere zeedieren in een heel klein hokje geplaatst, en dat vindt ik niet oké. Je ziet hoe levenloos ze er bij zitten.

Gewenste Oplossing:

Ik vind eigenlijk dat er überhaupt gestopt moet worden met dieren in kleine hokjes proppen als amusement voor mensen. Maar aangezien deze dieren waarschijnlijk al zolang vast zitten dat ze nu niet meer in het wild kunnen overleven snap ik wel dat dit niet zo 1,2,3 gestopt kan worden. Daarom vind ik dat de hokken veel groter moeten worden, en beter onderhouden. Ook vind ik dat de zeeleeuw niet alleen moet zitten en dus een maatje nodig heeft. Ik zag een ander bad met 3 zeehonden, misschien kan daar een van worden overgeplaatst?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Deltapark Neeltje Jans

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Deltapark Neeltje Jans nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elinekwant