Klacht: na hacking eist men mijn onbewerkte ID

op 24 mei 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een hack poging is mijn account door facebook geblokkeerd, ik gebruik facebook en de messenger als communicatiemiddel met mijn vriendin in de Filipijnen maar nu kan dat dus niet meer. Facebook eist dan een ID met mijn foto, die heb ik gestuurd echter wel bewerkt zodat mijn persoonlijke info niet zichtbaar is, deze werd geweigerd…. waarom moet ik mijn hele gevoelige en persoonlijke info blootgeven ? Zijn alleen criminelen tegenwoordig welkom op facebook ?

Gewenste Oplossing:

Als ik gewoon weer mijn account kan gebruiken als communicatiemiddel voor mijn vriendin.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wachtmeester1961