Klacht: Na een geannuleerde order geen geld terug ontvangen

op 13 mei 2016 over Telecom and More in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In december 2015 een telefoon besteld bij Telecom and More. Na dat ik bericht kreeg dat de telefoon niet op voorraad was (na navraag) heb ik de order geannuleerd. Dit leek allemaal heel goed te gaan en ik zou binnen 8 dagen mijn geld terug ontvangen. Ik wacht nog steeds op mijn geld. Al vaak gemaild, gebeld, aangifte gedaan en meerdere klachten ingediend. Niets heeft geholpen.

Ze reageren niet of slecht en dreigen zelfs ook aangifte te doen.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld weer terug heb gekregen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Telecom and More over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door anitajakobs