Klachten over Telecom and More

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Telecom and More zijn gemeld. Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Telecomwinkels

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Geen geld terug gekregen

Klacht van Isha Steggerda op 07 december 2016 over Telecom and More in de categorie Telecomwinkels

Ik heb in juni een telefoon besteld. De telefoon kwam niet naar verschillende berichtjes over statusupdate heb ik mijn order na 13 dagen geannuleerd. Mijn geld zou ik terugkrijgen. Is niet gebeurt. Na vele mailtjes van mijn kant en een aantal... Lees meer

ook opgelicht

Klacht van ohlenschlager op 12 oktober 2016 over Telecom and More in de categorie Telecomwinkels

Een computerspel besteld maar nooit ontvangen Ik het adres die ik de site staat vermeld staat in werkelijkheid een jeugdinstelling 'pre active' dus het gaat over een online nep winkel heel sneu dit Ook een bericht gehad over ziek familie lid Na een maand zou... Lees meer

Product niet geleverd

Klacht van MarijkePrins op 27 september 2016 over Telecom and More in de categorie Telecomwinkels

Product besteld in augustus, automatische mail gehad dat ze gesloten waren en dat ze 1 september contact zouden opnemen. Nooit gedaan. Mail gestuurd, niks op gehoord. Bericht gestuurd via website, niks op gehoord. Nog mail gestuurd, niks op gehoord. Het... Lees meer