Klacht: na annulatie van bestelling werd de betaling nog steeds niet teruggestort.

op 03 juni 2018 over Whinkel.nl in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na het annuleren van een bestelling probeer ik inmiddels al meer dan een maand mijn geld terug te krijgen echter zonder succes. Het lijkt er op dat ik dit nooit meer terug zal zien aangezien de whinkel niet meer bereikbaar blijkt te zijn noch via chat of telefonisch. Op mails reageren ze ook al helemaal niet meer. Het gaat hier over een order van meer dan 1300 euro.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Whinkel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Whinkel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wchenot