Klacht: Monteur komt niet opdagen

op 06 juni 2016 over Guidion in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een afspraak met een Guidion monteur om 17:30. De dag ervoor wordt een smsje gestuurd dat de monteur een half uur eerder of later kan komen. Ik ben eerder van werk gegaan en nu is het 18:15 en ik bel Guidion. Een medewerker verteld dat de monteur de afspraak heeft geannuleerd. Zonder reden, zonder mij op de hoogte te stellen. En ik zat maar te wachten.

Gewenste Oplossing:

Wanneer er nu iemand komt om mijn bedrading te checken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Guidion in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Guidion een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Guidion

Heeft op 29 mei 2017 om 16:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Emma1234