Klacht: Mobiel niet op voorraad

op 01 augustus 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ga donderdag 21 juli op vakantie, ik heb mijn mobiel besteld op woensdag avond 13 juli. jullie waren de voordeligste en met al die reclames verwachte ik veel van jullie, ik vind het daarom ook belachelijk dat na 5 dagen mijn bestelling nog steeds in behandeling is, ik had namelijk al wel een track-trace code verwacht. mijn klacht is dat het te lang duurt voordat een mobiel op voorraad is

Gewenste Oplossing:

als mijn mobiel voor donderdag avond 21 juli binnen is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door yorickingma