Klacht: Misleiding prijzen actie ‘Thuiskomen’!

op 02 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij aankoop van een product werd een bon overhandigd bij de kassa….en ja hoor prijs. Via de site van het Kruidvat opgezocht wat ik heb gewonnen. Geweldig, een hele volle zak van 100gram schepsnoep, máár….in kleine letters staat…. alleen bij aankoop van 300 gram schepsnoep mag ik deze prijs in ontvangst nemen. Dus eigenlijk heb ik niets, mits ik eerst iets aanschaf. Het gaat niet om het bedrag, maar ik voel mij wel in mijn zak ‘schepsnoep’ gegrepen……

Gewenste Oplossing:

Een prijs moet gratis zijn, dus zonder eerst een aankoop te doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.A.Burger