Klacht: Misleiding oplichting

op 28 februari 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op booking.com een hotel in marakkech geboekt. Imperial holidays Spa o Booking.com stond ontbijt inbegrepen bij de hotel blijkt van niet we moesten 8€ pp betalen we waren 5. Op alle hun hotels boekingen stond ontbijt inbegrepen maar in marakkech doen ze dat niet ik stel ze verantwoordelijk voor dat bovendien ze zetten imperial hotel is een 4 sterren hotel hij verdiend nog niets eens 1 ster. Roest in de ligbad overal vies bedden klein 140cm ipv 180cm geen wc papier en geen WiFi. Ik heb een film gemaakt over de status van de kamer

Gewenste Oplossing:

Ik moest van hotel veranderen op mijn eigen kosten ik heb de hotel gevraagd om mijn booking te annuleren na de eerste nacht maar ze willen mijn geld niet terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Raouf