Klacht: Misleidende foto’s en vochtige apartement le Gimelle frankrijk

op 07 augustus 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hierbij de klacht wat ons is overkomen wij hebben voor 12 dagen op e-Booking een apartement le-GIMELLE in Frankrijk geboekt na aankomst in het apartement was dit daadwerkelijk niet het genen wat wij op de site van e-Booking hebben gezien. En ook wat erg was is dat het apartement stonk naar vocht, je kon niet eens normaal eten koken hier want je zag gewoon tijdens het koken de vocht zo in je eten druipen. Maar goed ik mail gestuurd hoop dat E-BOOKING Hier wat mee gaat doen want in mijn ogen zijn het oplichters kost wat het kost ik ga hier zeker werk van maken al zet ik er een advocaat op ook heb ik duidelijk foto’s gemaakt van het apartement voor bewijs materiaal mocht het ooit tot een rechtzaak komen kosten voor het apartement waren €1.230

Gewenste Oplossing:

Als ik deels van mijn geld ontvang hoeft niet het hele bedrag te zijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Le-GIMELLE 1056369959