Klacht: Mishandeling hond

op 27 augustus 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een zeer aanstootgevende video gezien op facebook en heb deze gerapporteerd. In de video is een hond te zien die met zijn voorpoten om een paal is vastgebonden en door drie mannen met stokken wordt doodgeslagen. De reactie van facebook was dat de inhoud van deze video niet in strijd is met hun beleid. Vervolgens kreeg ik bericht dat de video niet beoordeeld kon worden aangezien deze verwijderd zou zijn. Nou….niet dus. Dus nogmaals gerapporteerd en weer dezelfde reactie. Is er een instantie die facebook tot de orde kan roepen aub, dergelijke videos kunnen echt niet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als facebook flink de wacht wordt aangezegd en deze video meteen wordt verwijderd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door EWvdW