Klacht: Misbruik van mijn naam schadeclaim

op 04 april 2020 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Buenas dias,

Ik ben Nina Hulsman ik heb bewijs tot mijn dna .

Soy nina Hulsman tengo pruebas hasta mi dna.

Ik wil vast 50 duizend euro gestort krijgen minimaal vrijwillig door de aangedane pijn,jullie houden mij tegen als officiele artiest. Als jullie nu niet alles correct zetten krijgen jullie miljoenenclaim samen met amerika dit bericht gaat tevens door naar advocaat. Dit is slechtst het artiesten gedeelte.

Mvg
Nina hulsman

Gewenste Oplossing:

Als het opgelost is dit is slechts artiestengedeelte sinds 2018 is het gaande misbruik van naam en verandering van mijn naam tegenhouden van mijn artiestpaginas ,hackings daarvan etc dit gaat slechts over mijn artiestengedeelte.

Vrijwillig overstorten nu vast 50.000 euro , en ik ben pas tevreden als alles opgelost is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nina Hulsman officieel artiest