Klacht: mijn vlucht is geannuleerd gaat 2 dagen later

op 27 juli 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

in een jaar tijd heeft vuelling nu al 2 keer mijn vlucht verzet naar 2 dagen later dan geboekt, januari ging de vlucht 2 dagen later na het indienen van vele klachten heb ik geen enkele compensatie gekregen,nu zou ik 13 december vliegen en is de vlucht verzet naar 11 december ,ik probeer ze al 2 dagen te bellen ze zijn ze niet bereikbaar iedere keer word mijn verbinding verbroken na het doorlopen van het keuzen menu, egt schandalig.

Gewenste Oplossing:

als zij de extra gemaakte kosten voor de huur van mijn hotel gaan vergoeden .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door shanti7