Klacht: Mijn stoomstrijkijzer stoomt niet.

op 10 juli 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, heb een stoomstrijkijzer type GC6602/20 serie 1513. Na twee keer terug te zijn geweest voor reparatie, doet hij het weer niet. Heb hem altijd netjes op tijd ontkalkt, maar nu doet hij het weer niet. En baal er stevig van. Moet er ook altijd een stuk voor rijden om naar de winkel te gaan waar ik hem gekocht heb. Ik hoop dat u nu een passende oplossing heb. Gr, J. Aalders.

Gewenste Oplossing:

Of het geld terug zodat ik een ander type kan kopen, of omruilen voor een ander.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door 19471949