Klacht: mijn pakketje is nooit aangekomen

op 18 maart 2020 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een video deur bel besteld hij zou 11 maart aan komen het is nu 18 maart en nog steeds niet ontvangen. als ik opvraag waar mijn pakketje is krijg ik dit antwoord Held for pickup at carrier location maar ze geven niet op waar dit is. Dus dit helpt niet veel, ik heb afgelopen zondag met iemand in een chat gezeten en die vertelde dat dit pakketje maandag nog een keer werd aangeboden. En nu nog steeds niets, mijn geduld raakt op. En ik weet niet hoe ik dit kan oplossen. Misschien twitter ?

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Amazon mijn pakketje aanbied, dit hebben ze nog nooit gedaan. Of dat ze mij vertellen waar het pakketje is, dan haal ik het op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AadVogel