Klacht: Mijn geld niet teruggekregen na retourzenden artikel

op 24 februari 2018 over Constyle in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 broeken besteld bij www.constyle.nl, 1 broek was niet goed en die heb ik teruggestuurd. Het retour label kon je aanvragen via de mail en die kreeg ik dezelfde avond nog teruggestuurd, erg tevreden over. Zodoende mijn broek teruggestuurd op 19/01/2018. Het geld zal na ontvangst van het retour gestuurde pakket binnen 5 werkdagen worden teruggestort. Nou heb ik na anderhalve week een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn geld terug zou kunnen verwachten en hierop wordt niet meer gereageerd. Gebeld naar het bedrijf maar dit nummer is steeds in gesprek. Via een contact formulier contact proberen te zoeken maar ook geen reactie.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terugkrijg.

Alle klachten die gemeld zijn door Laura Roerdink