Klacht: mijn firma rekening wert geblokeert door ing

marc 02 op 12 april 2018 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ing blokkert mijn rekening ze zegen da het wit wassen van geld is maa heb grote kontrole gehad van de belastinge diens en die zeggen dat er geen wit was is van geld het zijn korekte zaken maar ing reageert ook niet op brieven van mijn advokaad en nu hebben ze mij op delijst gezet voor wit wassen en nu willen ze mij geen rekening meer geven bij geen een bank

Gewenste Oplossing:

dat mijn rekenin terug in orde is anders stap ik naar de media en ik ijs een schade vergoeding van meer dan 15000 eu

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 12 april 2018 om 14:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag marc 02,

Ik begrijp dat je nog met veel vragen zitten over de blokkade die op jouw rekening geplaatst is. Ik wil jou aanraden om contact op te gaan nemen met mijn collega's van de afdeling die over deze blokkade gaan. Samen met mijn collega's kun je de blokkade bespreken.

Contact is mogelijk via 058 295 3380, dat kan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

Groeten,

Sabrina
ING Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door