Klacht: mijn acoount pleite op facebook via gewone google op google chrome geen probleem maar dat kan mijn pc niet altijd aan en geeft vaak stroring

op 25 juni 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Maar nu ook op mijn mobiele telefoon probleem met Facebook daar kan ik niets meer plaatsen, niet meer reageren of liken.. want dan zie ik zo een gezichtje dat die persoon mogelijk een ander password heeft gebruikt wat is dit allemaal voor geode zeg… ik baal hier heel erg van want ik ga volgende week het ziekenhuis in voor een onbepaalde tijd.. en dan zou ik graag zien dat het allemaal normaal werkt…

Gewenste Oplossing:

Als facebook het gewoon goed doet op al mijn apparaten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elinmilantess1959