Klacht: Mijn account werd disabled

Pascal Van der Vennet op 26 mei 2024 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn account werd disabled door facebook deze nacht. In mijn mails zie ik dat iemand een instagram account wou koppelen, 2x poogde om mijn paswoord te resetten de voorbije nacht (omdat ik een code toegestuurd kreeg), etc.
Het instagram wat zich wou koppelen bestaat nog, maar mijn FB account is disabled omwille van activiteit van dat account (dangtamnhu6915) wat ik dus niet ben.
Ik vind geen enkele manier om noch mijn account opnieuw te enable te zetten, noch om mijn gegevens te downloaden (duizenden foto’s bv). Ik kan uiteraard bewijs leveren van mijn identiteit (bv pasport), maar gezien ik niet kan inloggen, kan ik dat ook niet doorzenden…
Ik heb in alle mails geklikt dat ik mijn paswoord niet probeer te resetten.

Gewenste Oplossing:

Terug kunnen inloggen op mijn account ([email protected])

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Er is een nieuwe brief gegenereerd voor de klacht over Facebook
Download hier uw brief

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pascal Van der Vennet