Klacht: Mijn account is ten onrechte reeds 3weken uitgeschakeld en ik krijg geen reactie als ik om ,uitleg vraag en bezwaar maak

op 20 juni 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kreeg ongeveer 3weken terug de mededeling dat mijn facebook account was uitgeschakeld omdat er activiteiten zijn geweest ,die niet mogen ,maar ik ven mij niet van bewust ik ben een internet gebruiker die in geen jaren op geen enkel account iets ordinairs doet. Ik vraag mij af wat er precies aan de hand is of wat er precies gebeurt is.

Gewenste Oplossing:

Nou ik zie graag dat mijn account weer normaal wordt in geschakeld...anders ben ik genoodzaakt facebook voor de rechter te brengen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door John Erick Tuinfort