Klacht: Mensen stap over naar Rabobank dan ben je van alle problemen af

op 07 augustus 2017 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

(IK EN 3 VAN MIJN VRIENDEN HEBBEN DIT PROBLEEM EXAKT HET ZELFDE) Als je na zo veel problemen ( mocht ik geld krijgen staat dat er pas na 3/5 dagen op dit weten ze donders goed zodat ze er extra veel rente over kunnen verdienen) veel vrienden zijn overgestapt op een andere bank door deze reden en hebben nu hun geld op de dag van verzending al binnen .
DUS IEDEREEN DIE DIT LEEST STAP ALSTJEBLIEFT OVER!!!

Gewenste Oplossing:

Waneer ik van ze af ben zou ik heel tevreden zijn :)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 07 augustus 2017 om 13:26 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hoi Dutch777,

Ik begrijp dat je met deze klacht jouw ervaring wilt delen.

Als het bedrag in het weekend is overgemaakt kan het kloppen dat je het een paar dagen later ontvangt. In het weekend worden betalingen namelijk niet verwerkt. Meer informatie hierover vind je in deze blog: https://community.ing.nl/t5/Blog/Waarom-duurt-geld-overmaken-soms-zo-lang/ba-p/85.

Met vriendelijke groet,

Tjitske
ING Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Dutch777