Klacht: mens onterende reis

martin bruyn op 11 september 2022 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

zwolle /amesfoort beest achtig reis ik had het gevoel als beesten in de trein gedrukt te zijn waar ik een gekneusde pols heb op gelopen .ik heb begrip voor staking en te kort aan personeel , maar dit was mens onterend wat hier is gebeurd.de trein reis van 11.20 uur zwolle peron 5 .graag zou ik willen dat er contact zou worden op genemen door de ns. 0591612351

Gewenste Oplossing:

contact met mij om samen met u te kijken naar een op lossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door martin bruyn