Klacht: Materialen niet opruimen.

op 29 april 2017 over Basic Fit in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben pas lid geworden van basic fit omdat het bij fit for free een zooitje was. Ik train bij de nieuwe vestiging in rotterdam bij de metaalhof. Maar ik denk dat ik weer terugga omdat ook hier een zooi word gemaakt.
Er word door het personeel VEEL te weinig van gezegd zodat mensen, net als eten bij de mac-donalds hun rotzooi gewoon laten liggen. Dit gebeurd vaak in de avond wanner het iets drukker is. GEEN excuus volgens mij.

Gewenste Oplossing:

Als iedereen z'n eigen materialen opruimt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Basic Fit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Basic Fit in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Basic Fit een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Basic Fit

Heeft op 01 mei 2017 om 11:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Etienne,

Bedankt voor je bericht.

Wat vervelend om te lezen dat de materialen niet netjes worden opgeruimd na gebruik.

Wij willen graag dat onze leden bij ons naar tevredenheid kunnen sporten. Een nette trainingsruimte hoort daar ook bij. Ik heb jouw signaal daarom doorgestuurd naar de club zodat zij hier extra aandacht aan kunnen besteden.

Ik wens je een fijne dag toe.

Met sportieve groet,

John van Basic-Fit

Alle klachten die gemeld zijn door keppel15