Klacht: Master perfumer is in de aanbieding maar dit weet het Kruidvat niet

Silamory op 04 januari 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb master perfumer (nr 39) gekocht aan de kassa samen met andere boodschappen. En de korting is er niet afgegaan.
Moet ik weer opnieuw achterin de rij gaan staan om de korting… dit doe ik niet meer. De volgende keer dat ik hier winkel wordt ik een vervelende klant die meteen alle kortingen checkt want dit is echt de zoveelste keer!!! Locatie de westereen. Erg slecht.

Gewenste Oplossing:

Ik wil niet iedere keer opnieuw achteraan in de rij om voor alle klanten om een korting zeuren, wat lang gaat duren!! Dat voelt naar. Het is de fout van de winkel en ik voel de schaamte! Bovendien houd ik dan de klanten op!
Hoop gedoe om de korting te krijgen dus.
Het gaat mij niet om de ene euro, maar vorige keer was het meer dan 10 euro. En daarvoor nog meer!
Tja, ik ga dus anders winkelen nu en vertrouw niet meer.
Doe er aub iets aan!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Silamory