Klacht: Mandje moeten bij nemen voor een baby van 8 weken oud

op 12 mei 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben naar Kruidvat in Waarschoot geweest en had mijn zoontje mee van 8 weken oud en ik had een mandje genomen voor mij en de werkster roepte mij terug en moest een mandje bij nemen voor mijn zoontje ook van 8 weken.sorry heb veel respect voor de Corona maar dat vind ik erover

Gewenste Oplossing:

Dat een ouder geen mandje moet bij pakken voor baby’s

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Poepiemoppie1808