Klacht: Maken producten alleen volledig bruikbaar met eigen merkproducten

Marlibd3 op 21 november 2022 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een UsbC naar 3.5 mm jack nodig voor mn Flip 4. Nu had ik deze al, ik denk geen probleem. Blijkt dat als je een non-samsung versie gebruikt dat ze ervoor hebben gezorgd dat het geluid niet meer stereo is. Ik heb het met 3 verschillende merken van hetzelfde product geprobeerd, allemaal hetzelfde resultaat, geen stereo geluid.

Schandalig. Nu is Apple op het matje geroepen dat ze usb C moeten gebruiken, loopt Samsung zn producten te limiteren op algemene bruikbaarheid. Als dit het geval is heb ook de degelijkheid alle nodige extensies te leveren bij je gigantisch dure nieuwe producten. Ik ben erg ontevreden.

Gewenste Oplossing:

Erkenning dat het niet netjes je product te limiteren en ik ontvang graag een gratis usb C naar 3.5 mm jack extensie zodat ik normaal mijn muziek kan luisteren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlibd3