Klacht: mail ontvangen met verzoek te betalen

op 12 oktober 2016 over XCLNT in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van: Teunis van Nes [mailto:tvn@zeelandnet.nl]
Verzonden: woensdag 28 september 2016 12:57
Aan: ‘XCLNT Customer Services’
Onderwerp: RE: Uw XCLNT factuur

Geachte,

Voor de zekerheid mijn bestaande providers gebeld, het blijkt dat er van u of van een ander geen aanvraag is om ons over te zetten.

Mocht dat bij u nog in de planning staan of onderweg of wat dan ook aangaande deze, dan deel ik u bij deze mede dat u daar van mij, zeker nu, geen toestemming voor heeft en dient u dat per direct stop te zetten als het “onderweg” is en als het al gedaan is, per direct terug te draaien.

Hoogachtend,

Teunis van Nes

Van: XCLNT Customer Services [mailto:klantenservice@xclnt.nl]
Verzonden: woensdag 28 september 2016 11:55
Aan: tvn@zeelandnet.nl
Onderwerp: Uw XCLNT factuur

Geachte heer Van Nes,

Uw factuur over bedraagt € 132,65. Wij verzoeken u om binnen 5 werkdagen voor de betaling zorg te dragen.

U kunt nu meteen met iDEAL het openstaande bedrag voldoen. Conform onze Algemene Voorwaarden moeten wij voor eenmalige betalingen verwerkingskosten van € 5 per factuur in rekening brengen. Deze extra kosten zijn inbegrepen in het bovenstaande bedrag.
Betalen via iDEAL
Automatische incasso is voordeliger en veiliger
Door XCLNT te machtigen voor automatische incasso vermijdt u elke maand onnodige extra kosten van € 5 per factuur die wij voor een iDEAL-betaling moeten berekenen. Het is bovendien aanzienlijk veiliger voor u. Mocht u het niet eens zijn met een afschrijving, dan kunt u deze binnen 56 dagen nog ongedaan maken door uw bank te vragen de betaling te storneren. Dit is niet mogelijk bij een eenmalige betaling.
Via ‘Machtigen voor automatische incasso’ gaat u naar onze beveiligde omgeving om uw machtiging te geven, waardoor u elke maand € 5 bespaart. Bij de eerste automatische incasso wordt het bovenstaande bedrag minus € 5 geïncasseerd.
Machtigen voor automatische incasso

U vindt de specificatie van uw factuur over op onze website in uw persoonlijke omgeving ‘Mijn XCLNT’. Log in op XCLNT.nl en kijk bij ‘Facturen’. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website.
Met vriendelijke groet,

Tom Blankesteijn
XCLNT Customer Services
XCLNT kiest voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij werken volledig zonder papier en communiceren telefonisch of via internet en e-mail, zonder het milieu onnodig te belasten. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om dit bericht niet te printen, maar digitaal op te slaan.

Gewenste Oplossing:

Ik volledig uit het bestand van XCLNT en eventueel aan hun gelieerd bedrijf(bedrijven) ben uitgeschreven, dat eventuele stappen van hun om op welke wijze dan ook mijn telefoonlijnen over te nemen worden stopgezet. En als deze al iets onder de hoede heeft dit direct teruggeeft aan mijn vertrouwde en goede provider(s),
Gezien het bedrag wat ze vragen en bij navraag blijkt zij geen telefoonlijn van mij onder hun hoede hebben of wat dan ook, gaarne uitleg van wat zij bedoelen met goedkoper bellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar XCLNT over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door XCLNT in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat XCLNT een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

XCLNT

Heeft op 07 november 2016 om 11:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door nietvan toepassing