Klacht: mail niet goed weergegeven

op 16 augustus 2016 over Marktplaats in de categorie Websites - Advertenties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

evt kopers sturen mij een mail via marktplaats. Ik beantwoord hun mail netjes maar het blijkt dat mijn mail niet goed wordt weergegeven door marktplaats. Met als gevolg boze klanten waarom ik niet goed reageer en mail met tekens krijg. Contact gezocht met marktplaats maar die doen er niets aan. De evt koper moet maar zijn klacht melden maar die denken dat het aan mij ligt.

Gewenste Oplossing:

Als het mail verkeer via marktplaats weer naar behoren werkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marktplaats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marktplaats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yo-baby