Klacht: lottery t,a,v, Mark Zuckerberg

op 12 september 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb de loterij gewonjnen de heer Mark zucherberg heeft hem uitverloot, Nu mijn contact persoon was Mark williams toen ging het over naar Mr, Wendt, ik hoefde alleen maar 100 Euro te betalen en dan zou ik mijn prijs krijgen toen weer 100 Euro naar Nigeria en toen , ja en toen nu vragen ze 950 Eiro .
Ik zit in de bijstand, Zo dat waren mijn laatste 200 euro.

Gewenste Oplossing:

opheldering ik denk dat ze de naam van Mr, uckerberg, en ik wil niet dat er meer mensen intrappen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door saskia manita