Klacht: Locatie Amsterdam West

op 14 juli 2016 over Nuhr in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vandaag naar Nuhr Reizen locatie Amsterdam west gegaan, met de reden dat mijn ticket was gewijzigd zonder enige overleg. Ik ben genoodzaakt om mij aan mijn vakantieperiode te houden die door mijn leidinggevende is goedgekeurd. Ik krijg een datum toegewezen waar ik totaal niet akkoord mee ben gegaan, dit heeft voor mij een nadelige invloed op mijn werk. Ik wil voortaan in de toekomst nooit meer boeken bij Nuhr reizen, personeel staat je niet netjes te woord. Klachten en opmerkingen van klanten worden niet serieus genomen en er zijn totaal geen alternatieven aangeboden. Op kantoor van Amsterdam west lijkt eerder op een open markt, dat een erkend Nederlands reisbureau.

Gewenste Oplossing:

Ik ben nergens tevreden over, zolang er geen professioneel gedrag wordt vertoont door de medewerkers kan de zaak net zo goed sluiten. Het bovenstaande is al beschreven als negatief, dus kan niks positief over Nuhr reizen melden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nuhr

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nuhr nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Nuhr in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Nuhr een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Nuhr

Heeft op 23 augustus 2016 om 11:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag Rida,

Het spijt ons dat u onze service van Nuhr niet positief heeft ervaren. Onze medewerkers staan dagelijks vele klanten te woord waarbij het helaas kan voorkomen dat het anders wordt ervaren. Nuhr.nl werkt continu aan verbetering van systemen en medewerkers. Daarmee verwachten we onze service steeds weer verder te optimaliseren.

Wellicht dat we in de toekomst u hiermee toch weer een keer van dienst kunnen zijn.

met vriendelijke groet,

Nuhr.nl
After Sales

Alle klachten die gemeld zijn door Rida16