Klachten over Lidl

De van oorsprong Duitse supermarktketen Lidl staat bekend om haar lage prijzen. Lidl voorziet u niet alleen van de dagelijkse boodschappen maar ook van... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 1 in Supermarkten

100%
1290 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
1290 klachten opgelost
4.7 /10
412 stemmen
412

30+kaas

Klacht van op 10 januari 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Ik koop al enige tijd de belegen 30+ kaas van de lidl. (Plakken) de smaak is super en de prijs ook.maar wat ik iedere keer weer heb is dat de plakken teveel aan elkaar kleven als het ware waardoor als... Lees meer

Suggestie

Klacht van op 09 januari 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Lidl heeft tegenwoordig heel veel vlees. Ik mis een soeppakket bestaande uit een schenkel, gehakt en stukjes rundvlees. Ik moet hiervoor altijd naar een andere supermarkt. Ik hoop dat het aan het assortiment wordt toegevoegd. Hartelijke groet Yvonne van Bentem Lees meer

Kania Tomatensoep

Klacht van op 08 januari 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Sinds kort is het recept veranderd van de Kania Tomatensoep. Deze was voorheen heerlijk en ging ik oa speciaal naar de Lidl voor deze soep.Nu is hij smakeloos en smaakt naar laffe worteltjes. Graag de oude soep weer zoals hij was aub Lees meer

Compliment van EdPaLe11 op 31 mei 2021 over Lidl

Snelle reactie; ik heb er alle vertrouwen in.

7

Compliment van Klaasje Bouma op 28 mei 2021 over Lidl

Ik ben blij verrast over de supersnelle oplossing. Dank daarvoor. Jammer dat de zegels niet meer kunnen, maar daar kan ik mee leven. Prima service.

7

Compliment van B_bel op 30 mei 2021 over Lidl

Ik ben uiteraard heel blij dat dit zo snel is opgelost.

Had natuurlijk wel lieverd dat het gewoon via de klantenservice was gebeurd, maar blij dat ik dit nu kan afsluiten.

Hartelijk bedankt Klacht.nl & de Lidl voor het oplossen!!

Mvgt,

10

Compliment van glenndinsbach op 26 mei 2021 over Lidl

Er is geen oplossing aangeboden. Mijn vraag is afdoende beantwoord. Een oplossing zou een kortingsbon zijn voor de fles rode wijn als tegemoetkoming.

7

Compliment van Opa 70 op 20 mei 2021 over Lidl

Het probleem is dat er geen plaats voor is in Mierlo Margriet straat

10

Compliment van [email protected] op 14 mei 2021 over Lidl

Ik ben tevreden met deze oplossing en dat ze er echt iets aan gaan doen !
Klant is koning.

9

Compliment van Myrjam Gijsen op 14 mei 2021 over Lidl

Bedankt voor het doorsturen.
Ikzelf heb nergens een formulier gevonden om in België mijn klacht te kunnen insturen.
Ik vind het super dat jullie dit wel willen doen.
Ik hoop alleen dat ik nu ook iets van hier uit ga ontvangen.

9

Compliment van dianavg op 27 mei 2021 over Lidl

Snel en naar tevredenheid opgelost. top!

8

Compliment van John van Haeften op 11 mei 2021 over Lidl

De klacht is gelezen en naar mijn mening goed opgelost. Chapeau!

8

Compliment van L.rklo055 op 06 mei 2021 over Lidl

Ik ben er tevreden over dat het zo spoedig in behandeling genomen is, voor nu nog in verdere afwachting.

9

Compliment van Melkliefhebber op 13 mei 2021 over Lidl

Netjes en snel opgelost.
Oude melk is terug (was misschien even niet leverbaar, maar daar heb ik niets over gehoord).
Toch nog een kleine vergoeding gekregen, wat niet nodig was.
Complimenten aan Lidl.

10

Compliment van Facturatie op 30 april 2021 over Lidl

Probleem is opgelost.

10

Compliment van 3kus op 28 april 2021 over Lidl

Een vergoeding is niet nodig. Graag het oude merk terug.

8

Compliment van Goede korting op 30 april 2021 over Lidl

Dit is een goede oplossing als ik de jungle mini’s heb ontvangen ben ik tevreden!!!!

8

Compliment van Makkinje2905 op 22 april 2021 over Lidl

Prima oplossing in het vervolg moet ik opletten om naar de datum te kijken

10