Klacht: Wachten op terugstorting

cocktails801 op 23 februari 2013 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij 25 januari 2013 aangemeld op Lexa.nl maar tegelijkertijd een verlenging aangeklikt. Wat absoluut niet de bedoeling was, maar dat lag aan de onduidelijkheid op de site. Er werd 2x 59,70 afgeschreven. Na heel lang zoeken vond ik eindelijk een soort van contactformulier en heb ik inderdaad antwoord ontvangen op mijn vraag. Toegezegd werd dat Lexa.nl 59,70 op mijn rekening zou terugstorten. Dit zou echter 4 tot 8 weken in beslag nemen!!!! Ik ben het hier absoluut niet mee eens en heb dit in een mailwisseling kenbaar gemaakt. Helaas doen zij hier niets mee. Wel afschrijven binnen 1 minuut maar terugstorten ho maar. Lexa.nl beweert 4 tot 8 weken nodig te hebben om mij dit bedrag terug te storten. Tuurlijk….. hoe vangen we rente van iedereen. Oplichters zijn het!!

Gewenste Oplossing:

Direct terugstorten van het door mij ten onrechte betaalde!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Lexa.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lexa.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lexa.nl

Heeft op 28 februari 2013 om 16:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste cocktails801,

ik begrijp uit uw bericht dat u ontevreden bent over de duur van een toegezegde terugbetaling.

Ik heb uw gegevens met betrekking tot uw profiel voor u nagekeken en kan u melden dat mijn collega op 25-01-2013 een betaling van 59,40 euro voor een extra optie Premium, voor u heeft geannuleerd. Het duurt inderdaad 4 tot 8 weken voordat u een terugbetaling op uw rekening gerestitueerd kunt zien. Helaas kan ik de terugbetaling niet voor u versnellen, omdat een tussenbedrijf hiervoor verantwoordelijk is. Wij kunnen alleen maar een opdracht tot annulering geven.

Mijn welgemeende excuses voor het ongemak.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog andere vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons Customer Care Team via de "Help" link onderaan de website. Hier klikt u op een willekeurige categorie en vervolgens op een willekeurige vraag. Wanneer u dan naar beneden scrolt kunt u op de link "Stel een vraag" klikken. Vervolgens kiest u een categorie waar uw vraag betrekking op heeft en schrijft u uw bericht en klikt op "Bevestigen". Op de volgende pagina klikt u op de knop "Ja" om uw bericht naar ons te verzenden. Wanneer u bent ingelogd op uw profiel ontvangt u hier een bevestiging van. U zult binnen 48 uur een antwoord ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Alle klachten die gemeld zijn door