Klacht: Automatische incasso

Liberator_42 op 13 januari 2013 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in 2012 rond september mijn profiel “Liberator_42” op Lexa stop gezet.
Dit omdat ik via deze site een nieuwe partner ontmoet heb.
Nu kom ik er achter dat er maandelijks € 9,95 van mijn rekening wordt afgeschreven.
Normaal is een boeking terug te boeken, bij deze echter niet.

Grappig overigens dat hier onderaan ik mijn mening over de oplossing van deze klacht al moet aangeven bij het intypen van het probleem.

Gewenste Oplossing:

Ik wil de betalingen over de maanden vanaf september 2012 terug ontvangen en ik wil dat er geen verdere afschrijvingen plaatsvinden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Lexa.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lexa.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lexa.nl

Heeft op 17 januari 2013 om 15:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Liberator_42,

ik begrijp uit uw bericht dat u uw account heeft opgeheven en desondanks is er nog geld van uw rekening geïncasseerd wat u graag teruggestort wilt zien.

Ik heb uw gegevens met betrekking tot uw profiel voor u nagekeken en kan u melden dat u op 09-09-2012 uw profiel van de website heeft opgeschort. Het opschorten van uw profiel betekent echter niet dat u uw profiel van de website heeft verwijderd. Opschorten is het tijdelijk op non actief zetten van uw profiel, om altijd weer in gebruik te kunnen nemen door opnieuw in te loggen. Uw Full Membership en automatische verlenging lopen hierbij gewoon door. Dit wordt ook aangegeven wanneer u uw profiel van de website gaat opschorten.

U bent bij betaling akkoord gegaan met een automatische verlenging en heeft deze niet zelf tijdig geannuleerd, voordat u uw profiel heeft opgeschort. Om deze reden heeft er dan ook een incasso plaatsgevonden, wat ik niet aan u kan restitueren. Echter heb ik nu wel de automatische verlenging voor u geannuleerd, zodat er verder geen afschrijvingen meer zullen plaatsvinden en uw membership per 05-02-2013 zal eindigen. U kunt nog tot deze datum gebruik maken van de betaalde diensten door op uw profiel in te loggen.

Indien u uw profiel wilt verwijderen gaat u naar de pagina "Mijn account" en dan "Mijn instellingen". Onderaan deze pagina vindt u de link om uw profiel te verwijderen. Klik op de link in de volgende zin: "Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier".

Leest u de tekst die verschijnt goed door. U heeft hier nog de keuze om uw profiel tijdelijk op te schorten of uw profiel definitief te verwijderen.

Wilt u uw profiel definitief verwijderen dan klikt u onderaan de pagina op de volgende zin:
"Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld." Door op deze link te klikken verwijdert u uw profiel definitief. Dit is onomkeerbaar:
- Uw profiel zal niet meer op Lexa.nl verschijnen en u zult geen e-mails meer ontvangen van partners van Lexa.nl
- Uw gegevens (advertentie, foto's, profiel, contacten, berichten, etc.) worden definitief verwijderd.

Het kan maximaal 24 uur duren voordat uw profiel definitief van onze site is verwijderd. U ontvangt hiervan een e-mail ter bevestiging op uw e-mail account.

Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan vernemen wij deze graag van u via de "Help" link onderaan de Lexa website. Hier klikt u op een willekeurige categorie, een willekeurige vraag en vervolgens scrolt u naar beneden en klikt u op de link "Stel een vraag" om een bericht te sturen. Gelieve in dit bericht uw gegevens te vermelden waarmee u zich bij ons geregistreerd heeft. U zult dan binnen 48 uur een antwoord ontvangen op uw bericht.

Met vriendelijke groet,

Christine van het Lexa Team

Alle klachten die gemeld zijn door