Klacht: Levering wordt telkens uitgesteld

op 29 mei 2020 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 28 mei zou er een pakketje geleverd worden, echter zijn ze op deze dag niet geweest. De levering is verplaatst naar 29 mei, maar vervolgens kijk in nu in de verzenddetails en is de verzending weer uitgesteld naar 2 juni. Verzending wordt dus telkens uitgesteld!

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag dat mijn pakket bezorgd word op de afgesproken dag!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kimberleydol