Klacht: Levering en prijs kast

op 06 augustus 2017 over Xenos in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kast via internet gekocht. De dag van de levering stond hij €20,00 goedkoper.
De kast werd niet op maandag geleverd, niet op dinsdag, niet op woensdag, niet op donderdag, op vrijdag weer voor niets thuisgebleven kreeg ik opeens een mail dat ik niet thuis was en ze voor niets aan de deur waten geweest, terwijl ik gewoon thuis was. Een half uur daarna een mail dat er een storing was opgetreden in het logistieke deel. Mailen en bellen had geen zin, want op alle mailberichten geen reactie en bellen was niet mogelijk, want er werd niet opgenomen. Uiteindelijk op zaterdag is de kast geleverd. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt een hele week voor niets zitten te wachten, met het opnemen van verlof hiervoor en geen reactie of compensatie. Ik vind het ronduit schandalig. Ik koop nooit meer iets online bij xenos. Ik hoop op zijn minst dat ik nu een reactie krijg.

Gewenste Oplossing:

Compensatie en excuses.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Xenos

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Xenos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeanny aries