Klacht: leuke acties wanneer je er gebruik van kunt maken

op 24 juni 2017 over Brabants dagblad in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nergens te vinden waar je de spaarkaarten voor de wellness actie kunt downloaden. Ook kan ik me met geen mogelijkheid aanmelden voor de cadeau actie van het BD, van alles geprobeerd, gemaild met de klantenservice, nieuwe paswoorden aangemaakt, helaas dit alles zonder succes, dus die cadeaus zullen wel weer luchtkastelen zijn!

Gewenste Oplossing:

geen oplossingen ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brabants dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Brabants dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Elly Twilt